4 kánikula tipp szakállasokanak

Szakáll African Spa

Azt is szokták mondani, hogy „Nem embernek való!” Aki éppen nem a vízparton hűsöl megtapasztalhatja, hogy milyen kemény a szakállasok élete negyven fokban… Mondjuk, hogy hogy tudsz egy kicsit fellélegezni.

A napi szakállápolási rutin segít abban, hogy (többek közt) ne kelljen az állandó, kellemetlen viszketéssel bajlódnod.

1. Az izzadás

Akinek szakálla van pontosan tudja, hogy egy-egy keményebb nap milyen izzadást okoz az arcon, a nyakon, sőt! Akinek annyira hosszú a mellkas tájékán is. Nagyon fontos, hogy a pórusokat tisztán tartsd, hogy ne tömődjön el. Ha van rá lehetőséged naponta többször is mosd meg Beard Wash-al. A többszöri mosástól nem fog kiszáradni, termékeink nem tartalmaznak kemikáliákat, használd bátran!

Itt találod: https://africanspa.hu/beard-wash-african-spa/

2. Viszketés

Ha már begyulaldt, mert a folyamatos irritáció miatt viszket, te pedig megvakartad (hé, ki nem?) akkor könnyen lehet, hogy piros, kisebesedett. Ne aggódj, megfelelő ápolással el fog múlni. Ugyanúgy moshatod, nem fog csípni, vagy tovább romlani a helyzet. A lényeg tényleg, hogy az ilyen meleg időben egyébként is könnyebben koszolódó arcszőr tiszta legyen, hogy lekerüljön róla a város pora. Használd nyogodtan a Beard Washt- nem fog ártani neki.

3. Néhány centis szakállnál

Ha most tartasz a növekedési fázis elején, akkor sem fog kímélni a kánikula. A Beard Balm-ot egyébként pont erre az időszakra fejlesztettük ki, néhány évvel ezelőtt, amikor hasonlóan forró volt a nyár. Vidd magaddal és kend bátran, amikor irritál, vagy viszket. Meg fogsz könnyebbülni tőle.

Itt találod: https://africanspa.hu/termek/african-spa-beard-balm-smooth/

Fontos, hogy az olajat csak megtisztított szakállra használd, ha este bulizni mész, mindenképpen alaposan mosd meg előtte! Az olaj nem tisztít, így szükséged lesz a pórusok tisztán tartására.

4. Száraz szakáll

A logikának ellent mond, de gondolj csak bele, azért mert a bőröd izzad, a szakállad nem lesz hidratált. A szeles idő, a nap, a forróság, a medence klóros vize könnyen kiszáríthatja, így továbbra is azt ajánluk, hogy a napi rutinba illeszd be a szakállolajat, akár csak pár cseppet reggel és este.

Kézzel készült, természetes alapanyagú szakállolajainkat itt találod: https://africanspa.hu/szakallolaj-2/

Egyébként már csak azért se vágd le a meleg miatt, mert ilyenkor gyorsabban nő 🙂 ! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük