Csomagolási, szállítási és utánvételi díjak

Magyarország területén a szállítást a GLS Futárszolgálat bonyolítja. A szállítás díját a szállítandó termékek összsúlya határozza meg. Megrendelésekor az átvételi helyet kell választania, ezek lehetnek:

  • Házhozszállítás       átvételi hely: a megrendelő lakcíme;

Csomagolási, kezelési, kiszállítási és utánvételi, (átvételkor történő fizetés) díjakat, 1 kg bruttó súlyig az alábbi táblázat tartalmazza:

2 munkanapos időgarancia
tömeg (kg) házhozszállítás előrefizetéssel házhozszállítás utánvétellel
1 kg-ig 895 Ft 1126 Ft

Átlagosan 80-120 gramm/üveggel lehet számolni, amit dobozba csomagolunk neked.

A számlát és a rendelésed kivonatát a kézbesített csomag tartalmazza. Kérjük a csomagolás sértetlenségét kézbesítéskor a kézbesítő jelenlétében vizsgáld meg. Ha a csomagoláson sérülést észlelsz, kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Termékeink kizárólag internetes felületünkön rendelhetőek meg. Egyelőre.

A csomagok feldolgozása adott napon 16.00 óráig történik, banki átutalás esetén az utalás beérkezésének napján 16.oo óráig. 16.00 óra után érkező, utánvételes rendelések feldolgozása tárgynapot követő munkanap 8.00 és 16.oo óra között.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8 és 19 óra között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőséged) munkahelyi címed, kontakt telefonszámod megadni (erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőséged).

Comment (1)
Varga Viktor október 6, 2017 at 1:20 du.
Reply

Javaslom a kiszállítási lehetőségek közé felvenni a postapontok, FoxPost, WeBox autómatáit. Ezekből a futártól függetlenül át tudom venni 0-24 órában a csomagokat. Ráadásul sokszor kedvezőbb árakkal is lehet dolgozni. (Az utánvételi lehetőség megoldhatóságáról nem vagyok tájékozott, de ha ez a lehetőség akár csak előzetes fizetéshez kötve vehető igénybe, már az is remek opció lenne.) Nekem nagyon bevált: így nem kell a futárral hajkurásznunk egymást. Nem tudom, ez esetben mennyire lehet életképes, de köszönöm, ha meggondoljátok! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.