A SZAKÁLLOLAJRÓL

Mi az a szakáll olaj?

A szakállolaj egy arcszőrzetet és arcbőrt ápoló készítmény, amelyet akár már néhány napos borostára is lehet használni.

Három karakteres illatot és egy illatmentes típust tartalmaz a klasszikus szortiment, a 77th pedig jelenleg négy illatban választható. Emellett kapható még az Evil Bunny és a Dead Forest márka is. Időszakos termékeink vannak karácsonykor és nyáron is!

Alapvetően öt féle olaj keveréke:

-hordozó v. bázis olajak

-illóolajak

Valamint E-vitamint adunk hozzá.

Magas beltartalommal rendelkező, a termék alapját képező kiváló minőségű hidegen sajtolt olajok. Mi öt féle olaj keverékét használjuk.

Kizárólag természetes növényi eredetű illóolajokat használunk, melyeket úgy válogattunk össze, hogy kiegészítsék egymást így alkotva négy karakteres különálló illatot. Ez az African Spa szortiment. Minden további illatcsaládunkban parfüm illatanyagokat használunk, melynek tulajdonságairól a terméklapokon tájékozódhatsz.

Többek közt, magas vitamin tartalom, gyulladás csökkentő hatás, kiváló szőrregeneráló és ápoló tulajdonság.

Életem során volt szerencsém két alkalommal hosszabb időt Afrikában tölteni (összesen másfél évet). Innen jön az inspiráció itt fogalmazódott meg bennem, hogy szakállápolási termékeket és kozmetikumokat kezdjek el gyártani először csak magamnak és a barátaimnak. És most már a nagyközönségnek is.

Az alapanyagok nagy része, ha nem is Afrikából származik, ott mégis nap-mint nap használják, élnek velük. Mindenképpen jellemzik a kontinens sokszínűségét. Ezt a sokszínűséget próbáltam belefoglalni a jellegzetes illatainkba.

Nem. Az inspiráció és a lelkesedés jön csak délről. Az olajak itthon Magyarországon készülnek, egy bejegyzett kozmetikai műhelyben gyártjuk őket, ellenőrzött körülmények között, kiváló minőségű alapanyagokból, megfelelve a magyar és az EU-s minőség biztosítási szabályoknak.

Természetesen csak növényi alapanyagokkal dolgozunk! Ezen kívül sem mi, sem az alapanyagokat előállítók nem végeztek semmilyen állatkísérletet!

Hosszabb szakállnál:

Tusolás v. fürdés után érdemes használni. A megmosott, vizes, felpuhult szakállat először meg kell szárítani utána szakállhossztól függően négy nyolc csepp olajjal átmasszírozni az arcot. Végül egy fésűvel átfésülni úgy, hogy az olaj eljusson a szakáll tövéig, egészen az arcbőrig.

Rövidebb szakállnál:

Négy – nyolc csepp olajjal masszírozd át az arcot, kellemes, felfrissült illatot biztosít.

Nem. Ha nincs időd, csak egyszerűen illeszd be a reggeli, vagy esti tisztálkodási rutinodba!

Természetesen! Az ápoláson túl akár illatszerként, „parfümként” is használható. Ilyenkor elég három-négy cseppel lazán átdörzsölni a szakállat, és máris élvezhetőek a különleges illatok.

Mindennapos használatra kiválóan alkalmas, igény szerint akár naponta többször is, az ízlésedre bízzuk!

A szakáll a termék használatától fényesebb, rugalmasabb könnyebben kezelhető élettel telibb lesz. A szakáll alatti és az arcbőr is meghálálja a használatot. Azon kívül a kellemes illatok magabiztosabbá jobb kedélyűvé teszik az embert.

Elsősorban azok a botor embertársaink, akiknek nincsen szakálluk… A címkén minden összetevő fel van tüntetve, ezek közül néhány az arra érzékenyeknél allergiás reakciót válthatnak ki. Használat előtt érdemes elolvasni az összetevők listáját.

Ha valaki nem találja meg az illatok közt a neki valót, lehetősége van az illatmentes „fragrance free” szakállolajat használni. Ez csupán a négy féle hordozó olajat és E-vitamint tartalmaz. Illata semleges csupán enyhe kókusz illatot lehet érezni, amely a hidegen sajtolt bio olajunktól származik.

 

Kérdések és válaszok a szakállolajról. Hogyan, mikor, hányszor, használd? Mennyit érdemes egy alaklommal felkenni. A bejegyzésből minden kiderül.

A szakállolajról

A szakállolajról

egy videó a termékről:

https://www.youtube.com/watch?v=572NsE2CYKI