Kérdések (és válaszok) a szakállolajról és szakállápolásról!

Rengeteg kérdést kapunk, amelyekre most igyekszünk válaszolni! Úgy gondoltuk megér egy blog bejegyzést. Olvass tovább, hogy megtudd ami érdekel!

Mi az a szakáll olaj?

afrstylishA szakállolaj egy arcszőrzetet és arcbőrt ápoló készítmény, amelyet akár már néhány napos borostára is lehet használni.

Miből készül a szakállolaj?

Alapvetően kéttípusú olaj keveréke:

-hordozó v. (zsíros) olajak

-illóolajak

Valamint E-vitamint adunk hozzá.

(Alapanyagokról itt olvashatsz még: ide kattints)

Mik azok a hordozó olajak?

Magas beltartalommal rendelkező, a termék alapját képező kiváló minőségű hidegen sajtolt olajok. Mi négyféle olaj keverékét használjuk.

Mi a helyzet az illatokkal?

Kizárólag természetes növényi eredetű illóolajokat használunk, melyeket úgy válogattunk össze, hogy kiegészítsék egymást így alkotva négy karakteres különálló illatot.

Milyen tulajdonságokkal bírnak ezek az olajak?

Többek közt, magas vitamin tartalom, gyulladás csökkentő hatás, kiváló szőrregeneráló és ápoló tulajdonság.

Hogyan kell használni a szakállolajat?

Hosszabb szakállnál:

Tusolás v. fürdés után érdemes használni. A megmosott, vizes, felpuhult szakállat először meg kell szárítani utána szakállhossztól függően négy nyolc csepp olajjal átmasszírozni az arcot. Végül egy fésűvel átfésülni úgy, hogy az olaj eljusson a szakáll tövéig, egészen az arcbőrig.

Rövidebb szakállnál, borostánál:

Négy – nyolc csepp olajjal masszírozd át az arcot, kellemes, felfrissült illatot biztosít.

Itt az ősz, ápold olajjal a szakállad! - ez legyen) mert ez tök jó kép őszreMinden egyes használat előtt meg kell mosnom a szakállamat?

Nem. Ha nincs időd, csak egyszerűen illeszd be a reggeli, vagy esti tisztálkodási rutinodba!

Más módon is lehet használni?

Természetesen! Az ápoláson túl akár illatszerként, „parfümként” is használható. Ilyenkor elég három-négy cseppel lazán átdörzsölni a szakállat, és máris élvezhetőek a különleges illatok.

Milyen gyakran használható a szakáll olaj?

Mindennapos használatra kiválóan alkalmas, igény szerint akár naponta többször is, az ízlésedre bízzuk!

Milyen hatással van a szakállolaj rám és a szakállamra?

A szakáll a termék használatától fényesebb, rugalmasabb könnyebben kezelhető élettel telibb lesz. A szakáll alatti és az arcbőr is meghálálja a használatot. Azon kívül a kellemes illatok magabiztosabbá jobb kedélyűvé teszik az embert.

afrfragnancefreeMi van akkor, ha nem találok olyan illatot, ami illik a korábbi illatszereimhez, parfümömhöz?

Ha valaki nem találja meg az illatok közt a neki valót, lehetősége van az illatmentes „fragrance free” szakállolajat használni. Ez csupán a négy féle hordozó olajat és E-vitamint tartalmaz. Illata semleges csupán enyhe kókusz illatot lehet érezni, amely a hidegen sajtolt bio olajunktól származik.

Vegánok használhatják a terméket?

Természetesen csak növényi alapanyagokkal dolgozunk! Ezen kívül sem mi, sem az alapanyagokat előállítók nem végeztek semmilyen állatkísérletet!

Hol vásárolhatok szakállolajat?

A webshopunkban öt féle szakállolajt találsz, melyek mindegyikét mi gyártjuk, és mi is forgalmazzuk! Jelenleg a legnépszerűbb a Szafari Csomagunk, amelyben két teljes kiszerelésű (30 milliliter) olajat küldünk neked 4990 Ft-ért! Itt olvashatsz még az akcióról: kattints

kisbanner1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük