Kérdések és válaszok a Beard Wash-ról! Lépj tovább a szakállápolásban!

Rengeteg kérdést kapunk az új termékünkről, hiszen az African Spa Beard Wash egyedülálló a maga nemében: nem csak ápolja, hanem tisztítja is a szakálladat! Mint első termék, természetesen mindent tudni szeretnétek róla. Jöjjenek a leggyakrabban érkező kérdések.

Az African Spa Beard Wash magyar termék?

szakall-1132Igen. Ugyanúgy, mint az öt szakállolajunk, ez is itthon, engedélyezett kozmetikai műhelyben készül. Az összetételét mi találtuk ki, hónapokig teszteltük, mire úgy gondoltuk, most már a nagyközönség elé tárhatjuk!

Mi az a Beard Wash?

Szakáll és arc tisztító kozmetikai termék – akár napi használatra is!

Tehát a Beard Wash egy sampon?

Nem. Egyáltalán nem! A Beard Wash specifikusan szakáll ápolásra, és a szakáll alatti arc rendben tartására lett kitalálva. Ezért nem hidratál, nem szárít! Nem tartalmaz parabént, kemikáliákat sem.

Az African Spa Beard Wash natúr termék?

Természetes, vagyis Natúrkozmetikumok elnevezéssel azokat a kozmetikumokat illethetjük, amelyek az alábbiaknak megfelelnek: A természetes anyagok 50% -a növényi nyersanyagoknak kell lenniük, és az összes összetevő legalább 5%-ának ellenőrzött ökológiai gazdaságokból, az állati eredetű nyersanyagoknak pedig élő állatoktól kell származniuk.

Tehát az African Spa minden terméke – még hivatalos értelemben is Natúrkozmetikumnak minősül!

Kézzel készül?

Igen. A csomagolás is.

Mit tartalmaz?

pinteresShea olajat, argán olajat. A tartósítószerek Ecocert minősítésűek, a habosításra szolgáló anyagok pedig kókuszzsír és szőlőcukor elegyéből készülnek – ugyanúgy, mint a natúr baba fürdetők. Hiszen tudod… olyan lesz tőle az arcod, mint a babáknak a khm… nadetényleg…

Mi az az Ecocert-es minősítés?

Az Ecocert a legelterjedtebb, nemzetközileg is ismert francia biominősítés (FR-BIO-01). Van intézetük Németországban, Portugáliában, Romániában és Spanyolországban is.

A természeti környezetre kedvező módon, jogszabályban rögzített körülmények között előállított élelmiszerek kaphatják meg a bio minősítést. A szigorú követelményeknek való megfelelést független szervezetek tanúsítják, a folyamatos ellenőrzések biztosítják a fogyasztó számára, hogy valóban ökológiai termesztésből/termelésből származó (köznapi néven bio) zöldséget, gyümölcsöt, fűszert, húst vagy belőlük készült terméket vásárol.

Nem adunk az arcodnak olyat, ami árthat…

Mit nem tartalmaz?

Parabént. Ártalmas tartósítószert. Parfümöt vagy más szintetikus illatosítót. Pálmazsírt/pálma olajat. (Sajnos, ma már napi 8-10 orángután pusztul el a pálmazsír/pálmaolaj kitermelés miatt! Az African Spa tudatos döntése volt, hogy nem használja ezt az anyagot, annak ellenére, hogy nagyon jó áron lehet itthon hozzájutni.)

Érzékeny arcbőrre is használhatom?

Igen. Natúr termék tele shea olajjal és argán olajjal. Nem szárítja a bőrödet.images

Hányszor szabad egy héten használni?

Akár minden nap moshatod vele a szakálladat, de ha csak két-három naponta van időd a szakállápolási rutinra, az is teljesen rendben van.

Használjak-e mellette másik tisztítószert is?

Nincs rá szükség, hiszen tökéletesen ellátja a nevében vállalt feladatot: Bead Wash, tehát szakáll mosó.

Csak illat mentes változatban kapható?

Igen. Egyenlőre úgy gondoltuk, hogy egy univerzális terméket szeretnénk, amelyet bármilyen szakállolaj mellé passzinthatsz, nem fogják zavarni egymás illatát.

Terveztek még szakálltisztító terméket?

Igen. Még rengeteg termékünk van kivitelezés alatt!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük