Hogyan egyenesítsd a szakállad?

Röviden: egyszerűen, kicsit hosszabban: úgy, hogy ne ártson.

Mindenek előtt szögezzük le, hogy a göndör szakáll, a maga dússágával, természetességével teljesen rendben van, egyáltalán nem kötelező, hogy egyenes prémet viselj. De tudjuk, hogy sokan vagytok, akik mégsem elégedettek, rendezettebb, barber-ready szakállra vágytok. Ők/ti olvassanak tovább!

Első lépés: tisztítás

Ha nekilátsz az otthoni egyenesítésnek szükséged lesz hajszárítóra, így érdemes megtisztítani a szakállat Beard Wash-al (itt találsz illatmentes változatban és több illatban is: https://africanspa.hu/termekkategoria/beard-wash/)

 

Dead Forest Beard Wash
A Beard Wash-t egyébként korpás szakállra, száraz vagy zsíros arcbőrre is ajánlom, mert alaposan tisztít és rendbe teszi a szőrt, és az alatta lévő bőrt is. 

Második lépés: Beard Shield

Ezt a terméket éveken keresztül fejlesztettük gyógyszerészünkkel, és jelenleg sem a magyar, sem a nemzetközi piacon nem kapható hozzá hasonló termék. Ugyanis, egy lépésben hidratál, formáz és védi a szakállad a hőtől. Azaz, ha a nedves (nem vizes, törölkozőnedves!) szakálladra fújsz néhány fújást már formázhatod is a szakállad hajszárító és kefe segítségével.

Szírítás közben formázhatod, és nem kell aggódnod a szálak roncsolódása miatt, ugyanis a Beard Shield hővédőt és hidratálót is tartalmaz, így

szárítás közben nem fog töredezni vagy kiszáradni a szakállad!

Itt találod a Beard Shield-et: https://africanspa.hu/termek/evil-bunny-beard-shield/ 

Vásárlói vélemény:

Akinek tényleg igényli az erős tartást a szakálla, az nyugodtan használja natúrba, olaj nélkül. Én olajjal együtt használtam, mert nem igényelt a szakállam erős fixálást, így egy fokkal puhább maradt de minkét megoldás tökéletes! Még mindig nem hiszem el, hogy ezer éve szenvedtem a hullámos szakállammal, de a Beard Shield-el kitudtam egyenesíteni de úgy, hogy nem lett mű hatása! Illata isteni friss nyárias, enyhén (talán?!) virágos de nem tolakodóan, teljes mértékben férfias illat! 3-4 apró fújás elég belőle, fésűvel szépen szét lehet oszlatni aztán mehet a szárítás. Mindenképp ajánlom!

 

 

Harmadik lépés: szakállolaj vagy Beard Butter

Ha megvan a kívánt szakállforma már nincs szükséged más termékre, de ha további olajozást igényelsz, vagy illatot akkor ezen a ponton még rakhatsz Beard Butter-t vagy szakállolajat a végekre, de ez egyáltalán nem szükséges!

Szakállolajért és Beard Butter-ért erre: https://africanspa.hu/shop/

 

African Spa Beard Butter – Fragrance Free African Spa
African Spa Beard Butter – Fragrance Free African Spa

További kérdés esetén írjatok nekünk: info@africanspa.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük