A vásárló mondta…

A vásárló mondta...

A vásárló mondta…

Az alábbi vásárlói kommentet változtatás nélkül közöljük. Mert összeszedett, tanulságos, és még sok egyéb…

African Spa Travel Pack (5 illat egy csomagban)

4 hónapja növesztem arcom ékességét. A környezetemtől kapok hideget-meleget, de nem hagyom magam. Elhatároztam, hogy márpedig „szakállas ember leszek”! Párszor meginogtam, de elértem odáig, hogy sajnálom levágni vagy akár csak belevágni is. A szakállolajokra is véletlenül akadtam, különféle cikkek olvasása közben. Nem nagyon hittem bennük, de minél jobban beleástam magam a témába, annál kíváncsibb lettem. Így hát rendeltem egy csomagot. Választásom azért esett az African Spa termékeire, mert árban ezt találtam a legkedvezőbbnek. Azt az egyet sajnálom hogy waxot nem találtam a shop-ban. (Megj.:Coming soon! :))) ) 

sosbalazsRemélem idővel az is kapaható lesz különféle illatokban. A csomag hamar meg is érkezett, tetszett a vászonzsákocska és a fésű. Azonnal próbára is tettem, majd beépítettem a reggeli rutinomba. Este nem használok olajat (eleinte használtam), mert lassan szívódik fel és a párnán vész el egy része, nem beszélve arról, hogy így minden olajos lesz. Annyi biztos, hogy több hónap használat után bátran kijelenthetem, hogy a szakállam érezhetően puhább lett, könnyen kezelhető és nem viszket. Az illatokról egy kicsit bővebben:

Adventurous: dominál benne a rozmaring, erőteljes illata van, mely sokáig érezhető. Barátnőmnek ez annyira nem tetszik (rozmaring). Én is inkább egy erdei túra alkalmával tudom elképzelni magamon. Természetközeli illat.

Player: dominál a narancs egy kis szegfűszeges háttérrel. Mondanom sem kell, hogy ez barátnőm kedvenc illata. Tőlem egy kicsit távol áll ez a citrusos, édeskés illat, de karácsonykor feldobta az ünnep hangulatát. Télies illat.

Rough: nekem a fenyőerdő jut róla eszembe. Előszeretettel használom, ha egy kicsit illatban ki akarok szakadni a városi közegből. Erdei illat.

komplettStylish: az egyik kedvencem. Dominál benne a menta. Sokszor kell korán kelnem, ilyenkor a kávé után ez üdít fel a legjobban. Mentolos illat.

Fragrance Free: az illat, mely illatmentes :-). Ha azt szeretném, hogy a parfümöm érezhető és élvezhető legyen akkor rendszerint használom az illatmentes olajat. Bár nekem annyira nem tetszik a natúr olajok illata, de legalább természetes. Natúr „illat”.

Biztos, hogy ha kifogyok a készletből, rendelek még African Spa termékeket, immár nagyobb kiszerelésben. A szakállsampont is kipróbálom. (Én 10 cseppet használok a szakállolajokból, melyet jó alaposan belemasszírozok a szakállamba, majd a fésűvel még jobban eloszlatok.)

(A szerző, akinek nem lehetünk elég hálásak Soós Balázs! Hatalmas respect, hogy szántál rá időt! Köszönjük!)

Utóirat: A Travel Pack december végén egy kis szépítkezésre és átalakulásra vissza vonult, amint kész leszünk a termékfejlesztéssel, ígérjük, ismét kapható lesz!

Egy kis olvasnivaló!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük