Mennyit nő a szakáll egy év alatt? (+ videó!)

Szakáll african Spa

Ebben a bejegyzésben van egy videó egy férfiról, aki 365 napon keresztül minden nap lefényképezte magát, és az egyre növekvő szakállát. Megnézed?

szlogen7Nagyon jó videót találtunk Justin Basl-ról, aki a három és fél perces videóban gyönyörűen demonstrálja, hogy mi történik a férfi arcával, ha egy évig nem borotválkozik: ez történik.

Persze lehet mondani, hogy milyen erős a szőrzete, neki könnyű stb… Ha a szakirodalmat böngésszük, megtaláljuk, hogy a szakáll nagyjából 1-1.5 centit nő havonta, ami nem is olyan kevés.

Természetesen a szakállolaj nem csoda elixír, de az African Spa csapata úgy alkotta meg termékeit, hogy a benne lévő ricinus olaj, elősegítheti a szőr növekedését. (Mindent tudó lányok, anyák és nagymamák hada javasolja haj, szempilla és szemöldök növesztésére is!)

Válassz illataink közül és küldj egy fotót a szakálladról! Mutasd meg hol tartasz, hogy még idén elkészíthessük Magyarország szakáll térképét!

Szakállolajainkat a www.africanspa.hu oldalon találod!

Írj nekünk az info@africanspa.hu címre, küldj egy képet neveddel és városoddal! (És természetesen a szakálladdal!) Hamarosan azt is eláruljuk, hogy a fotót beküldők közt milyen ajándékokat sorsolunk ki! Természetesen szakáll ápolással kapcsolatos nyereményeink lesznek! Nem is akármilyenek!

Szakállas térkép
Szakállas térkép

Fotózásra fel! (Ja, és a kiszállítás, nálunk, az African Spa-nal egész hónapban ingyenes!) 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük