Afrikában született

Afrika az élet bölcsője. Egy kalandosabb életé, egy más életé. Amikor először utaztam oda – lassan tíz éve már – még nem sejtettem, hogy minden nap visszavágyom majd. Szerencsés vagyok, többször is jártam, azon a másik kontinensen.

Dolgoztam, éltem együtt Afrika lüktetésével, ami annyira más, mint a miénk. Ott tanultam meg igazán tisztelni a földet, amin járok, a vizet, amit iszom. De inspirációt is onnan merítettem, és merítek minden nap, mert egy napon már a fiamnak szeretném megmutatni ezt a világot.

A szakáll olaj terve is ott született, három éve már. Az ott élő emberek közelebb vannak a természethez, használják, megélik kincseit. Szinte mindent felhasználnak, amit a természet ad – hiszen meg kell becsülni a Föld ajándékait!

A természetes ápolás, az olajok, a fűszernövények szeretete mind-mind Afrikában ért utol, itt tapasztaltam meg, hogy mennyivel többet ér egy kiskanál kókusz vagy avokádó olaj, mint egy nagytubus drága krém!

Büszkék vagyunk, hogy Magyarországon először mi készítünk laboratóriumban bevizsgált, az Európai Unióban engedélyezett, kozmetikai termékként forgalmazható szakállolajat. Minden alapanyagot igazolható gazdaságoktól vásárolunk, hogy az African Spa minőségében ne találj kifogást!

Az illatokat én magam állítottam össze, hosszú hónapok munkája fekszik benne, és reméljük, hogy te is annyira megszereted majd mind azok, akik már használják!

És, hogy miért Afrika? Az illatok, az összetétel, az inspiráció miatt! Mert én itt használtam először kézi készítésű szakáll olajat, mert itt döntöttem el először, hogy ilyet, én is szeretnék! Mert Afrika varázslatos, és a munkánkkal mi is azon vagyunk, hogy ebből a varázsból egy kicsit átadjunk neked! Reméljük sikerülni fog

Üdvözlettel, az African Spa csapata

Comment (1)

[…] szakáll ugyanis ki tud száradni, töredezett lesz meg minden, de a végső lökés az volt, hogy belebotlottam egy Player nevű cuccba, aminek semmi köze a Player.hu-hoz, de ennyi nekem elég […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.