Urban Style Beard Oil – Grapefruit

3.790 Ft

Egy szakállolaj ami grapefruit illatú. Extravagáns, merész, laza. Természetes anyagokból készítjük, kiváló minőségű grapefriut olaj hozzáadásával, 30 milliliteres kiszerelésben, fekete pipettával szállítjuk!

A szőlőmagolaj rendszeres használatától szakállad selymesebb, jobban kezelhetővé válik. Az avokádó – és jojoba olaj nemcsak arcszőrzetedet, hanem bőrödet is védi, ápolja.

100% természetes összetevő!

Cikkszám: AS_US_G
Kategória:

Product Description

Használat: Illeszd be a napi rutinba – reggel és este is! Tusolás után, tégy néhány cseppet a tenyeredbe aztán alaposan dolgozd bele a megszárított szakálladba (akár egy fésű segítségével), hogy elérje a szakálltövet és az arcbőrt. Használhatod úgy is, hogy csak lazán néhány cseppet kensz a szakálladra, mint egy kellemes parfümöt. Az olaj összetevői mind természetes alapanyagok, minőségi termékek.

Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert és kőolajszármazékot!

Included Products

When you order this product, you get all the following products for free!!

1 review for Urban Style Beard Oil – Grapefruit

Értékelés: 5 / 5
(megerősített tulajdonos):

Nagyon kellemes illat, szinte csak kenegetné az ember egész nap. Jó állaga van az olajnak, talán egy fokkal kevésbé olajos, mint az oldschool african spa olajok bár nem próbáltam mindet. Ez egyébként egyáltalán nem ütközik ki hátrányként, a szakáll puha, ápolt lesz tőle, friss nyári olaj.

Mondd el a véleményed