BIG Pack (fadobozban)

16.990 Ft 19.990 Ft

Egy elegáns, komplett ajándék – melynek minden szakáll örül! Tartalmaz két 150 milliliteres African Spa Beard Wash-t, három 30 milliliteres szakállolajat, melyet te választhatsz ki , egy barackfából készült szakállfésűt, egy African Spa Beard Buttert, és a legújabb termékünket az African Spa Pure Beard Soap-ot! Égetett fadobozban érkezik hozzád, hogy a csomagolással, és a tárolással se legyen gondod.

Az olajak pontos összetevőit, illatait lásd az egyes termékeknél. Termékeink nem tartalmaznak mesterséges tartósítószert és kőolaj származékot.

Hogyan rendeld meg?

A legördülő menüpontokban találod az összetevőket, amelyekből a dobozt elkészítheted a saját választásod szerint.

Fentről lefelé haladva kattints a választásodra, szakállolaj, Beard Wash stb. majd végül kattints a szakállfésű és a Beard Soap nyílra is – így tudja a rendszer összerakni a rendelést.

Ha ez kész, rakd bele a kosaradba: Kosárba rakom gomb.

Cikkszám: AS_BIGPACK
Kategória:

Product Description

Használat: Illeszd be a napi rutinba – reggel és este is! Használd szakállad tisztán tartásához az African Spa Beard Wash-t! Tusolás után, tégy néhány csepp szakáll olajat a tenyeredbe aztán alaposan dolgozd bele a megszárított szakálladba (a fésű segítségével), hogy elérje a szakálltövet és az arcbőrt. Használhatod úgy is, hogy csak lazán néhány cseppet kensz a szakálladra, mint egy kellemes parfümöt. Az olaj összetevői mind természetes alapanyagok, minőségi termékek. A Beard Wash-t akár két-három naponta is használhatod!

A Beard Butter használata: Mosás, fésülés és szakállolaj használata után egy mogyorónyi mennyiséget alaposan dolgozz el az arcszőrzeten és hagyd beszívódni. Formázáshoz és hidratáláshoz is ajánljuk.

Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert és kőolajszármazékot!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIG Pack (fadobozban)” értékelése elsőként