African Spa Beard Kit – Fadobozban

10.990 Ft

Egy elegáns, komplett ajándék – melynek minden szakáll örül! Tartalmaz egy 150 milliliteres African Spa Beard Wash-t, két 30 milliliteres szakállolajat, melyet te választhatsz ki és egy cseresznyefából készült szakállfésűt! A Beard Kit fadobozban érkezik hozzád, hogy a csomagolással, és a tárolással se legyen gondod.

Az African Spa Beard Kit gondoskodik a szakáll természetes ápolásáról!

Az olajak pontos összetevőit, illatait lásd az egyes termékeknél. Termékeink nem tartalmaznak parabént és adalék anyagokat!

Hogyan rendeld meg?

A legördülő menüpontokban találod az összetevőket, amelyekből a dobozt elkészítheted a saját választásod szerint.

Fentről lefelé haladva kattints a választásodra, szakállolaj, Beard Wash, majd végül kattints a szakállfésű nyílra is – így tudja a rendszer összerakni a rendelést.

Ha ez kész, rakd bele a kosaradba: Kosárba rakom gomb.

Cikkszám: AS_BK
Kategória:

Product Description

Használat: Illeszd be a napi rutinba – reggel és este is! Használd szakállad tisztán tartásához az African Spa Beard Wash-t! Tusolás után, tégy néhány csepp szakáll olajat a tenyeredbe aztán alaposan dolgozd bele a megszárított szakálladba (a fésű segítségével), hogy elérje a szakálltövet és az arcbőrt. Használhatod úgy is, hogy csak lazán néhány cseppet kensz a szakálladra, mint egy kellemes parfümöt. Az olaj összetevői mind természetes alapanyagok, minőségi termékek. A Beard Wash-t akár két-három naponta is használhatod!

Nem tartalmaz parabént, mesterséges színezéket és tartósítószert!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„African Spa Beard Kit – Fadobozban” értékelése elsőként