A SZAKÁLLOLAJRÓL

Mi az a szakáll olaj?

A szakállolaj egy arcszőrzetet és arcbőrt ápoló készítmény, amelyet akár már néhány napos borostára is lehet használni.

Hány féle olaj van jelenleg?

Öt karakteres illatból és egy illatmentes típust tartalmaz a klasszikus szortiment, az Urban Style pedig öt illatban választható. Emellett kapható még az Evil Bunny, a Dead Forest, a Tattooed Barber és a Black Label márka is. Időszakos termékeink vannak karácsonykor és nyáron is!

Miből készül a szakállolaj?

Alapvetően öt féle olaj keveréke:

-hordozó v. bázis olajak

-illóolajak

Valamint E-vitamint adunk hozzá.

Mik azok a hordozó olajak?

Magas beltartalommal rendelkező, a termék alapját képező kiváló minőségű hidegen sajtolt olajok. Mi öt féle olaj keverékét használjuk.

Mi a helyzet az illatokkal?

Kizárólag természetes növényi eredetű illóolajokat használunk, melyeket úgy válogattunk össze, hogy kiegészítsék egymást így alkotva nyolc karakteres különálló illatot.

Milyen tulajdonságokkal bírnak ezek az olajak?

Többek közt, magas vitamin tartalom, gyulladás csökkentő hatás, kiváló szőrregeneráló és ápoló tulajdonság.

Honnan jön az African Spa név?

Életem során volt szerencsém két alkalommal hosszabb időt Afrikában tölteni (összesen másfél évet). Innen jön az inspiráció itt fogalmazódott meg bennem, hogy szakállápolási termékeket és kozmetikumokat kezdjek el gyártani először csak magamnak és a barátaimnak. És most már a nagyközönségnek is.

Mitől Afrikai?

Az alapanyagok nagy része, ha nem is Afrikából származik, ott mégis nap-mint nap használják, élnek velük. Mindenképpen jellemzik a kontinens sokszínűségét. Ezt a sokszínűséget próbáltam belefoglalni a jellegzetes illatainkba.

Tehát Az African Spa szakállolaj Afrikából jön?

Nem. Az inspiráció és a lelkesedés jön csak délről. Az olajak itthon Magyarországon készülnek, egy bejegyzett kozmetikai műhelyben gyártjuk őket, ellenőrzött körülmények között, kiváló minőségű alapanyagokból, megfelelve a magyar és az EU-s minőség biztosítási szabályoknak.

Vegánok használhatják a terméket?

Természetesen csak növényi alapanyagokkal dolgozunk! Ezen kívül sem mi, sem az alapanyagokat előállítók nem végeztek semmilyen állatkísérletet!

Hogyan kell használni a szakállolajat?

Hosszabb szakállnál:

Tusolás v. fürdés után érdemes használni. A megmosott, vizes, felpuhult szakállat először meg kell szárítani utána szakállhossztól függően négy nyolc csepp olajjal átmasszírozni az arcot. Végül egy fésűvel átfésülni úgy, hogy az olaj eljusson a szakáll tövéig, egészen az arcbőrig.

Rövidebb szakállnál:

Négy – nyolc csepp olajjal masszírozd át az arcot, kellemes, felfrissült illatot biztosít.

Minden egyes használat előtt meg kell mosnom a szakállamat?

Nem. Ha nincs időd, csak egyszerűen illeszd be a reggeli, vagy esti tisztálkodási rutinodba!

Más módon is lehet használni?

Természetesen! Az ápoláson túl akár illatszerként, „parfümként” is használható. Ilyenkor elég három-négy cseppel lazán átdörzsölni a szakállat, és máris élvezhetőek a különleges illatok.

Milyen gyakran használható a szakáll olaj?

Mindennapos használatra kiválóan alkalmas, igény szerint akár naponta többször is, az ízlésedre bízzuk!

Milyen hatással van a szakállolaj rám és a szakállamra?

A szakáll a termék használatától fényesebb, rugalmasabb könnyebben kezelhető élettel telibb lesz. A szakáll alatti és az arcbőr is meghálálja a használatot. Azon kívül a kellemes illatok magabiztosabbá jobb kedélyűvé teszik az embert.

Kik nem használhatják a szakállolajat?

Elsősorban azok a botor embertársaink, akiknek nincsen szakálluk… A címkén minden összetevő fel van tüntetve, ezek közül néhány az arra érzékenyeknél allergiás reakciót válthatnak ki. Használat előtt érdemes elolvasni az összetevők listáját.

Mi van akkor, ha nem találok olyan illatot, ami illik a korábbi illatszereimhez, parfümömhöz?

Ha valaki nem találja meg az illatok közt a neki valót, lehetősége van az illatmentes „fragrance free” szakállolajat használni. Ez csupán a négy féle hordozó olajat és E-vitamint tartalmaz. Illata semleges csupán enyhe kókusz illatot lehet érezni, amely a hidegen sajtolt bio olajunktól származik.

 

Kérdések és válaszok a szakállolajról. Hogyan, mikor, hányszor, használd? Mennyit érdemes egy alaklommal felkenni. A bejegyzésből minden kiderül.

A szakállolajról

A szakállolajról

egy videó a termékről:

https://www.youtube.com/watch?v=572NsE2CYKI